SPECIALE ACTIVITEIT

Helaas moeten wij ons museum weer sluiten t/m 14 januari 2022.

Degenen die reeds een arrangement hebben geboekt krijgen persoonlijk bericht. 

U kunt u aanmelden voor een arrangement na 14 januari, onder voorbehoud van de dan geldende covid-19 maatregelen.

THÉRÈSE SCHWARTZE

SPECIAAL ARRANGEMENT

COLLAGE SCHILDERIJEN THERESE

De Amsterdamse schilderes Thérèse Schwartze (1851-1918) was tijdens haar leven een gevierd portrettiste die een groot talent en technische vaardigheid koppelde aan een buitengewoon zakelijk inzicht. Ze was enorm vooruitstrevend voor haar tijd en wist met haar charmes belangrijke opdrachtgevers te werven, waaronder het Nederlandse koningshuis. Zij wist als geen ander hoe ze zaken moest doen en werd met haar portretten in houtskool, olieverf en pastel enorm populair.


Museum Paul Tetar van Elven heeft een speciaal arrangement voor u samengesteld, waarbij u buiten de openingstijden uitgebreid kennis kunt maken met deze bijzondere kunstenares.


Op donderdagavond dinsdagavond 7 december (helaas gecanceld vanwege de Covid 19-maatregelen), maandagmiddag 13 december, maandagmiddag 27 december,  maandagmiddag 17 januari, donderdagavond 20 januari en dinsdagavond 22 februari is het museum speciaal voor u geopend. Het middag-arrangement begint om 14.00 uur, de avond om 19.00 uur. Er kunnen vanwege de Covid 19-maatregelen maximaal 6 personen deelnemen. Daarom zijn er voorlopig 2 middagrondleidingen om 15.30 uur toegevoegd op 13 en 27 december.

 

Het programma is als volgt:

  • Ontvangst met koffie/thee en een Thérèse-taartje.
  • Korte introductie door een van de museummedewerkers.

  • Speciale rondleiding door de tentoonstelling en het museum.


U betaalt hiervoor € 25,00 (alles inclusief). U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier. Lezers van de Avro Bode ontvangen 10% korting na het invullen van de code. Er kunnen vanwege de Covid 19-maatregelen maximaal 8 personen deelnemen.

Uw aanmelding is definitief zodra u een bevestiging hebt ontvangen. In deze bevestiging vindt u onder andere informatie over de betaling.


Het is ook mogelijk om een rondleiding te boeken ad € 10,-.


AANMELDEN ARRANGEMENT

 
 
 
Maandagmiddag 27 december 14:00 uur (gecanceld)
Maandagmiddag 27 december 15:30 (gecanceld)
Maandagmiddag 17 januari (volgeboekt)
Donderdagavond 20 januari 19:00 uur
Dinsdagavond 22 februari 19:00 uur
 
 
 
 
Deze website
De Verwondering
Museumjaarkaart
Margriet
Avro Bode
Delft op Zondag
Instagram
De Telegraaf
 
 
Ja
Nee