BEZOEKERS INFORMATIE

OPENINGSTIJDEN

Tijdelijke openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Reserveren via Delft.com is verplicht.

Graag uw aandacht voor het volgende:

Elders op deze pagina vindt u ons COVID-19 protocol met meer informatie. Er is een strikte limiet aan het aantal bezoekers dat zich gelijktijdig in het museum mag bevinden. Het kan voorkomen dat u even moet wachten. We vragen uw begrip hiervoor.


Afwijkende openingstijden i.v.m. feestdagen:

Nieuwjaarsdag gesloten.
Eerste Paasdag gesloten.
Tweede Paasdag geopend.
Koningsdag gesloten.
Hemelvaartsdag gesloten.
Eerste Pinksterdag gesloten.
Tweede Pinksterdag geopend.
Eerste Kerstdag gesloten.
Tweede Kerstdag geopend.
Oudejaarsdag geopend tot 16.00 uur.


Voor mindervaliden is alleen de benedenverdieping toegankelijk.


ADRES


Koornmarkt 67
2611 EC Delft
Telefoon: 015 – 21 24 206
E-mail: tetar@hetnet.nl

TOEGANGSPRIJZEN

Volwassenen: € 7,50
CJP/overige kortingskaarten: € 3,75
Kinderen (0-18): gratis
Vrienden: gratis
Museumkaart: gratis
ICOM-pas/Rembrandtkaart: gratis
Delft-/Rotterdampas: gratis
Studenten TU Delft: gratis (op vertoon van collegekaart).


Rondleidingen voor groepen op afspraak € 50,- (tot 15 personen).


In ons museum worden bezoekers ontvangen door vrijwilligers. U kunt ons museum steunen met een gift. Onze bankrekening is NL59INGB0000533622 t.n.v. Museum Paul Tetar van Elven te Delft. Of word donateur (vriend) voor € 25,- per jaar en ontvang het boek ‘Kleinood aan een Delftse gracht’ gratis.ROUTE


Openbaar vervoer
Het museum ligt op slechts enkele minuten lopen vanaf station Delft CS, waar ook diverse tram- en buslijnen te vinden zijn. Vanuit het station steekt u de trambaan over en slaat u de Barbarasteeg in, waarna u rechtdoor de Breestraat inloopt. Vervolgens slaat u bij de Koornmarkt linksaf (u blijft links van het water).


Eigen vervoer
U kunt parkeren in de Zuidpoort parkeergarage (ca. 5 minuten lopen) of op de parkeerplaats aan de overzijde van de Koornmarkt (achter gebouw ‘De Zuster’; ca. 2 minuten lopen).


COVID-19 PROTOCOL

Wij zijn voorlopig alleen geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Hieronder vindt u belangrijke informatie met betrekking tot uw museumbezoek. Lees deze informatie goed door voordat u een ticket koopt - zo weet u wat u van uw museumbezoek kunt verwachten.


Reserveren is verplicht. Bovendien is er een limiet aan het aantal bezoekers in het museum. U kunt een ticket reserveren via www.Delft.com. Bij het bestellen van een online ticket hanteren wij tijdsloten om te grote drukte te voorkomen. Geef daarom aan op welk tijdstip u wilt komen (11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 of 16.00 uur). Wij verzoeken u in het museum zo veel mogelijk met pin of mobiel te betalen.

Wij hebben door het museum grotendeels een eenrichtingsroute opgesteld, zodat u zich veilig en op 1,5 meter afstand van andere personen in het museum kunt verplaatsen. Let op het aantal mensen dat per ruimte is toegestaan. Dit wordt duidelijk aangegeven.


In het museumgebouw wordt gezorgd voor extra schoonmaak van contactpunten en aanraakoppervlakken, zoals deurklinken, wc's, kranen, kluisjes en betaalautomaten. Op diverse plekken is er desinfecterende handgel beschikbaar. Wij vragen u alleen van de garderobe gebruik te maken indien nodig. Laat waar mogelijk uw jas en tas achter in de auto. Groeps- en schoolbezoeken aan het museum zijn voorlopig niet mogelijk.
Bij verkoudheidsklachten kunt u het museum helaas niet bezoeken.